lauantai 26. marraskuuta 2016

Hullujen touhua

Heipsan,

olen useamman kuukauden jo yrittänyt tänne kirjoitella kuulumisia, mutta kun ei niin ei.

Kesä meni ohi reippaaseen tahtiin, pääasiassa aika meni töissä ja oman kodin laittamisessa. Muutamassa näyttelyssäkin taisin käydä, hokan kanssa ja ilman. Pori KV:sta näyttäisi olevan jonkinlaista todistusaineistoakin kuvien muodossa - ei tälläisiä asioita muuten muistaisi. Syksy kului samoissa merkeissä.
 

Kuro x Kiusa yhdistelmästä syntyi täsmälleen samanlainen kolmikko kuin kaksi vuotta sitten: sukupuoleltaan, määrältään ja väriltään. Valitettavasti yksi pojista menehtyi alle viikon ikäisenä. Valkoinen Shimo asustelee Tampereella, punainen poika matkusti Alankomaihin.
Käytiin Riinan, Jedin ja Kuron kanssa taas vaeltelemassa. Tällä kertaa kohteena Pyhä-Luoston Kansallispuisto. Odotukset erityisesti maisemien suhteen olivat kovat, mutta todellisuus jätti varsin viileäksi - tai sitten me vain kuljettiin täysin vääriä reittejä.
Lisäksi reitti oli suurimmaksi osaksi varsin inhottavaa - kiviä näki (ja niihin potki varpaansa) kyllästymiseen asti. Lapissa on kuitenkin aina kiva käydä, eikä reissussa muutoin mitään vikaa ollut!
Hepuloiva koira


Tosa "Vahti" alias Ruttu
30.7.2016 Pori KV, tuomarina Talvi Hannu
Musta harmain merkein. Ihanne koko. Hyvät mittasuhteet. Kaunisilmeinen nartun pää. Tiivis, jäntevä runko. Hyväasentoiset raajat. Karkea peitinkarva. Hyvä häntä. Miellyttävä luonne. Vielä hieman seilaavat liikkeet.
JUN ERI1 PN1 SA ROP SERT

Porissa 7/16

Noora lähti pienen lauman kanssa Ruotsiin ja Tanskaan marraskuun alkupuolella, otti myös Main mukaansa. Alla vähän tuloksia reissusta.
4.11.2016 Växjö KV, tuomarina Sinko Stefan
1 year old. Lovely head with good expression. Correct bite. Nice body proportions. Good neck and topline. Correct tailset and carriage. Good angulation of the hindquarters. Moved and presented well.
JUN EXC1 BB1 CERT BOB


5.11.2016 Tanskan Voittaja, tuomarina Zorica Salijevic
Korrekt huvud med bra pigment elegant nacke, bra propotionerad kropp, goda vinklar korrekt i rørelse bra temperament
JUN EXC1 BB1 CERT BOS DKV-16 DKJV-16

6.11.2016, Pohjoismaiden Voittaja, tuomarina Oliver Simon
Excellent type proper size, typical head, excellent angulations, excellent tail set, moves freely
JUN EXC1 BB1 CERT BOS NORDV-16 NORDJV-16


Japsipotretti Tanskasta!
(c) Mirka Mertanen
Maikin saalis
Tämäkin postaus näytti jäävän tyypilliselle tielleen: läimäisin sen vaan täyteen viime kuukausien aikana otettuja kuvia, että saisin ne edes johonkin muistoksi. Pahoittelut.

Ilmoitin Kuron Rally-Toko kisoihin, joihin on vajaa kuukausi aikaa. Hirvittää. Kunnolla ei olla treenattu yhtään mitään about 1,5 vuoteen, mutta halusin sen kanssa jotain yhteistä tekemistä ennen ensi vuotta. Saa nähdä kuinka tällä kertaa käy. Tavoitteena että koira pysyy vierellä koko suorituksen ajan. Hyväksytty -tulos ois aivan taivaallista!

Mitäs muuta.. Jyväskylässä oli kaksipäiväiset näyttelyt muutama viikko sitten, jonne halusin ehdottomasti mennä, kun ei tiedä koska seuraava kerta koittaa. Ja onneksi pääsinkin! Näyttelyissä on aina vaan niin parasta nähdä tuttuja ihmisiä, uusia tuonteja, nähdä miten koirat ovat kasvaneet ja kehittyneet sitten viimenäkemän.. Sain myös handlailla Unkeita molempina päivinä (varmaan siksi että oli ihan sama mitä se saa :D). Unkei olikin sitten la PU2 ja su VSP.

oik. kuva (c) Erika Häkkinen

Koirarintamalla (ja aika monella muullakin) hiljenee ensi vuonna. Kummasti kaikki tuntuu jo tietävän, vaikken asiasta kovin monelle muista maininneeni. :D No, eipä se mikään salaisuus ole. Aloitan tosiaan tammikuussa intin, eihän elämästä kuulu turhan helpolla päästä! (HULLU!)
1 kommentti:

  1. Joskus mietein oikeesti kans armeijan käymistä, mutta se sitten vähän jäi.

    VastaaPoista