torstai 16. heinäkuuta 2015

Kesän kuulumisia

Heissan!

Hokkaidoulvontaa harjoitellaan
jo pienestä pitäen.
Ups, vai mitä tässä voisi sanoa? Loma kiitää kovaa vauhtia kohti loppuaan, eikä halaistua tekstin pätkääkään täällä ole näkynyt koko sinä aikana? Varsin hävytöntä..  Perusteina voisi taas kerran käyttää, jo kliseiseksi täällä muuttunutta: "mitään kirjoittamisen arvoista ei ole" ... Muttakun se on ihan totta. Onneksi tuolla FB:n puolella on edes jotain elonmerkkejä näkynyt. :')
Selailen tässä viimeisen 4kk aikana otettuja kuvia, joisko saisin niiden taustalta jotain kerrottavaa, ettei tämä blogi nyt ihan pystyyn kuolisi.

Vaaleat karvat silmien ympärillä lisääntyy.. D:
Huhtikuussa treenailtiin tyypillistä enemmän, kun osa luokkalaisista harjoitteli tuleviin BH- ja rauniokokeisiin. Me sitten touhuttiin siinä ohella useemman kerran viikossa, mikä sujuikin yllättävän kivuttomasti.
Järkytykseni oli varsin suuri, kun eräänä päivänä otin piruuttani lelun mukaan, että josko kokeiltas taas, kelpaisiko se lelupalkkaus.. Ja mitä ihmettä, kelpasi! Ei ole kelvannut kuutta sekuntia kauempaa viimeisen viiden vuoden aikana, ja nyt se yhtäkkiä olikin niiin siisti juttu. Ei siinä, ei mua haittaa. :)
Voi Lude.. Tällä ihanalla tytöllä todettiin silmätarkeissa MRD, sekä GRD.  Ei siis ole neidistä jalostuskoiraksi. Harmittaa ihan vietävästi, mutta eipä näille asioille voi mitään..

Viralliset rapsuttajat työssään

Juhannuksen päätyttyä käytiin pikaisella venereissulla Turun saaristossa, ja niinkuin kuvasta näkyy, keli suosi! Laivakoira tottakai vakipaikallaan.Näistä palleroista voisi laittaa enemmän kuvia kuin laki (tai oikeastaan tila) sallisi, yritetään siis pysyä hyvän maun rajoissa. Kyseessä on siis 22.5. syntynyt, Suomen kolmas hokkaidopentue, jossa vanhempina ovat Kiusa ja Ricky. Pojat ovat asettuneet jo uusiin koteihinsa.
Täytyy vielä sanoa, että olen tässä elämäni aikana tustustunut, tuntenut ja hoitanut usean rotuisia, luovutusikäisiä pentuja, eikä vielä mikään rotu ole lyönyt hokkaidoja riiviömäisyydessä laudalta. Tämäkään pentue ei tuottanut asian tiimoilta pettymystä. ... :DMekö muka riiviöitä?

Useammassa näyttelyssä onkin tullut nyt pyörähdettyä kesän aikana milloin missäkin virassa: handlerina, apukätenä, valokuvaajana, kehäsihteerina, koiranväsyttäjänä jne..
Viime viikonloppuna käväisin erkkarissa Suomen Nihonken ry:n toimesta jakamassa palkintoja ja räpsimässä kuvia. Kuvasatoa löytyy täältä. Kuvia saa käyttää miten tahtoo, kuvaajan maininta ei ole tuttuun tapaan pakollista, mutta kohteliasta. ;)
Erkkarissa tulikin sitten testattua tuoreinta (ja pikaisinta) objektiivihankintaa ekaa kertaa juuri siinä tarkoituksessa, kuin mihin sen hankinkin. Muuten ihan kohtuullinen kapistus hinta-/laatusuhteeltaan, mutta niinkuin noista kuvistakin näkyy: automaattitarkennus on varsin hanurista --> sillä on oma tahto.

Mukavia kesäpäiviä kaikille lukijoille, toivottavasti saadaan vielä nauttia näteistä keleistä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti