sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Hiljaiseloa


Helou!

Hiljaiselo jatkuu. Treenaamiseen ollaan sentään pikkuhiljaa näin kevään myötä herätty: aiheena pääasiassa rally-toko ja oikealla puolella istuminen + seuraaminen. Onhan noita tulevia kisojakin tullut katseltua ja taas kerran mietittyä että viittisikö lähteä kokeilemaan toimiiko se koira siellä vieraassa ympäristössä vai ei. Toiveena olisi kuitenkin ennen syksyä saada se viimeinen hyväksytty -tulos alokasluokasta, joten taitaapi olla pakko..


Nyt ensiviikolla pidettävään Turku KV:seen oli tarkoitus mennä, jotta pääsisi Kuron kanssa pitkästä aikaa kehään, samalla vähän taustatoiveena että muitakin hokkia olisi tulossa.
Olikohan sitten viikkoa myöhemmin, kun olin ilmoittautunut, mulle heitettiin että lähtisinkö mukaan koiranäyttelyyn Ruotsiin. .. No eihän semmoisesta voi kieltäytyä! Ja pari päivää sitten tulivatkin Turun aikataulut, jotka ilmoittivat, ettei hokkaidoja ole kuin 1..
Tämä on tätä mun tyypillistä tuuriani. Eihän siinä muuten mitään, kahdessa peräkkäisessä näyttelyssä, olisin vain voinut käyttää ne Turun rahat johonkin vähän hyödyllisempään. Vaikka niihin rallykisa kokeiluihin. No mutta, kiva kun pääsee Kuron kanssa pitkästä aikaa kehissä pyörimään, viimeajat kun on lähinnä toimitettu näyttelyavustajan ja kehäsihteerin virkoja. :)

Sitten vähän kuvasatoa, kun postaukset ovat viimeaikoina olleet uhkaavan lyhyitä..

Hyvää kevättä kaikille lukijoille! Täällä Kannuksessa tuiskuaa paraikaa lunta..


Lude 11kk
Reika

Norsu nauttii

Luokkalaisten koiria:

Jedi
3. sija rally-tokossa
Raju 1v
Ego 6kkEi kommentteja:

Lähetä kommentti