lauantai 31. tammikuuta 2015

Odotuksen aikaa

Heissan,

Tammikuu on kulunut hyvin rauhallisissa merkeissä: treenitauko on jatkunut, samoin kun Kannuksen hiljaisuus. Yritin kyllä ilmoittaa meidät kaksiinkin rally-toko kisoihin, mutta molemmat olivat täyteen buukattuja. Tein kokeiluksi sitten meidän molempien ensimmäisen jäljen lumelle: auratulle, vilkaskulkuiselle alueelle, eikä se nyt huonosti mennyt! Päästiin loppuun asti häiriöitä täynnä olevasta maastosta huolimatta, kehtaa siis tehdä toistekin.
Uusi jakso alkaa nyt maanantaina, joten muutamat poissa maisemista oleet luokkalaiset palailevat tässä viikonlopun aikana takaisin kuvioihin. Normi koulunkäyntiä ei ole kuitenkaan vielä odotettavissa, kun kyse on alkavasta valinnaisjaksosta. Itse menen suorittamaan kurssia "Nahkatyöt ja eläinten asusteet ja varusteet". Omalla kohdalla ei ainakaan ihan sellainen odottamisen arvoinen, koko jakson täyttävä kurssi, mutta mistä sitä tietää, vaikka innostuisinkin. Toteutettavia kursseja kun oli vain muutama.. Nimensä mukaisesti siis eläinten (koirien) varusteiden tekemistä, käsittääkseni. Tosin kulmien kohottelua aiheuttaa jakson poikkeava, ensimmäinen viikko, johon on tungettu neljän koulupäivän sisään 24h koirien treenausta.. Joo-o.. Kattokoot vaan.. :') Vaikka itsellä onkin hinku ja ikävä treenaamisen pariin, on sanomattakin selvää, että eräs kumppanini ei ole välttämättä asiasta täysin samaa mieltä..


Tässä on ihan riittävän hyvin sellainen pikkupikku henkilö, kuin Todellisuus, potkaissut päähän joulun jälkeen, ja kysynyt: milloin koirasi on onnellisimmillaan?

En aio paljastaa mitä meinaan otsikolla, varsinkaan kun kaikki on niin epävarmaa. Sanottakoot kuitenkin: kesää ja varmuuksia odotellessa.. Mutta en voi kun toivoa, että pääsisin aiheesta tänne piakkoin kirjoittamaan.. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti